Akcija!

Paket BODI VIDEN - CESTAK

V naši kolesarski akciji »Bodi viden na kolesu« vam v paketu Cestak ponujamo sprednjo kolesarsko svetilko LED Gaciron V9CP-800 in zadnjo pametno lučko W10-BS.

Vožnja s cestnim kolesom omogoča veliko večje hitrosti kot vožnja z drugimi modeli koles, zato je še posebej pomembno, da vas na cesti hitro opazijo. Naša sprednja luč V9CP je izjemno lahka, majhna in zmogljiva, saj tehta le 130 gramov in doseže 800 lumnov. S tako močjo ponoči razsvetli okolico, podnevi pa s funkcijo utripanja poskrbi, da ste vidni na cesti. Za njeno napajanje skrbi 2500-mAh litij-ionska baterija. Svetilka ima 5 načinov delovanja, ki se ločijo po stopnjah svetilnosti. Čas osvetlitve je na najmočnejši stopnji 1 uro in 20 minut, na najšibkejši utripajoči pa 18 ur. Indikator baterije je vgrajen v gumbu za vklop. V kompletu s svetilko prejmete tudi nosilec H07P, s katerim jo pritrdite na krmilo kolesa.

Zadnja pametna kolesarska svetilka LED W10-BS je odlična za cestne površine. Sveti z močjo 10 lumnov in za svojo moč uporablja 350-mAh baterijo. Posebnost te zadnje svetilke je, da ima vgrajen senzor za zaznavanje zaviranja. Ko zazna zaviranje, za nekaj sekund preklopi v neprekinjeno delovanje z močjo 10 lumnov, nato pa ponovno utripa v rdeči barvi. Svetilka pri najmočnejšem utripanju deluje 48 ur, pri najšibkejšem pa 66 ur.

Svetilka ima vgrajen tudi pametni senzor, ki ga lahko po želji vklopite ali izklopite. Če je senzor vklopljen, se ob dnevni svetlobi zadnja svetilka ugasne in se prižge samo ob zaviranju. V temi bo normalno utripala in ob zaviranju neprekinjeno svetila 3 sekunde. Če svetilka zazna, da se več kot 120 minut ne premika, se samodejno ugasne, ob ponovnem premiku pa se spet prižge. V kompletu poleg svetilke in osnovnega nosilca dobite še dodatni nosilec za namestitev svetilke tik pod sedež.

Za vse naše svetilke zagotavljamo garancijo.

Naš test svetilke, si lahko ogledate na spodnji povezavi.

 

 

65,00 

Ni na zalogi

W10-BS specifikacije:
ZNAMKA: GACIRON
MODEL: V10-BS
BARVA: ČRNA
OHIŠJE: ALUMINIJ
TEŽA: 27,8G
DIMENZIJE SVETILKE: 40,8*121*27MM
POLNJENJE: USB 5V/2.0A

 

V9CP SPECIFIKACIJE:
ZNAMKA: GACIRON
MODEL: V9CP- 800
BARVA : ČRNA
SPECIFIKACIJA LED : CRE XPL
BATERIJA: 2500MAH LG
OHIŠJE: ALUMINIJ
TEŽA: 120G
DIMENZIJA SVETILKE: 101*33,8*30,7 MM
SVETILNOST: 800 LUMEN
POLNJENJE: USB
RAZDALJA SVETILNOSTI: ČEZ 200 M
IPX6