Zadnja pametna kolesarska luč LED Gaciron W10-BS

Zadnja pametna kolesarska luč znamke: Gaciron
Model: W10-BS
Barva: črna
Ohišje: aluminij
Teža: 27,8 g
Dimenzije svetilke: 35*27mm
Polnjenje: USB 5V/2.0A
IPX5
Vidnost : 1000 m
Vgrajena baterija: 350 mAh litij-ionska

30,00 

Zadnja pametna kolesarska luč Gaciron W10-BS je izredno kvalitetna LED kolesarska svetilka z močjo 10 lumnov. Za svojo moč uporablja 350-mAh litij-ionsko baterijo in se jo napolni preko USB priloženega kabla. Izredno je praktična pri polnjenju, saj vam ni treba vsakokrat snemati nosilca, ampak se svetilko le odvije in napolni.

 

Posebnost te zadnje svetilke je, da ima vgrajen senzor za zaznavanje zaviranja. Ko zazna zaviranje gre v neprekinjeno delovanje 10-ih lumnov za nekaj sekund, nato pa spet preklopi na utripajočo rdečo. Svetilka na visokem utripanju zdrži 48 ur, na najšibkejšem pa 66 ur.
V kompletu poleg svetilke in nosilca dobite še dodatni nosilec za namestitev svetilke tik pod sedež. Zaradi tega svetilko še posebej priporočamo za cestne kolesarje, odlična pa je za vse kolesarje, ki bi radi opozorili nase tudi med zaviranjem.

 

Zadnja pametna kolesarska luč ima vgrajen tudi senzor svetlobe, katerega lahko po želji vklopimo ali izklopimo. Če je senzor vklopljen, se ob dnevni svetlobi zadnja svetilka ugasne in se prižge samo ob zaviranju. V temi bo normalno utripala in ob zaviranju neprekinjeno svetila 3 sekunde, vendar, če zazna da se več kot 120 sekund ne premika, se avtomatsko ugasne. Nato se ob ponovnem premiku prižge. Izdelana je iz kvalitetnega in trpežnega aluminija. Zadnja kolesarska luč W10-BS je vodoodporna po standardu IPX5 in se jo opazi na razdalji več kot 1000 metrov.
Na delovanje zagotavljamo 1 leto garancije.

 

sl_SI